Retourneren/Ruilen

Retour informatie:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Ruilen:

Wij bieden geen directe ruilingen aan in ons magazijn. U kunt het artikel retourneren om daarna opnieuw een bestelling te plaatsen op onze website. 

 

Om een artikel aan ons terug te sturen moet u het volgende doen:

Meld uw retour aan via retour@di-chano.com.

stuur het daarna naar ons terug in de originele verpakking met de labels er nog aan.

Laat ons op de pakbon weten waarom u het product wilt retourneren.

 

 

U, als klant, bent verantwoordelijk voor het terugsturen naar ons.

Het product wordt verzonden naar:

Di-Chano Store

Caumerweg 6

6418BC Heerlen

 

Let op: Bewaar het verzendbewijs goed!Di-Chano Store vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.